Bel ons nu!

Service en onderhoud

Duikflessen

Duikflessen staan onder hoge druk en daarom zijn er wettelijke eisen gesteld aan het gebruik van duikflessen. In Nederland moeten duikflessen iedere 5 jaar hydrostatisch getest worden. Wanneer de fles deze test goed doorstaat wordt er een nieuw keurmerk ingeslagen. Tussen de keuringen door wordt aangeraden de fles jaarlijks visueel te laten  inspecteren. Via Hubert-Diving kan uw duikfles gekeurd worden en krijgt u gratis een vervangende duikfles mee zodat u geen duik hoeft te missen.

Werkzaamheden

Prijs

Hydrostatische keuring

€ 62,50

De- en monteren kraan

5,-

Voet en netje demonteren

10,-

Visuele inspectie (Incl. O-ring)

20,-

Flesnetje

16,-

Onderhoud kraan (enkel)

€ 12,50

Onderhoud dbl. kraan

€ 20,-

Onderhoud dbl.kraan+isolator

€ 30,-

Duikcomputers

Een goede werking van de duikcomputer begint bij het regelmatig vervangen van de batterijen. Van de meeste Suunto computers hebben we de batterijen en een nieuwe O-ring op voorraad.

Werkzaamheden

Prijs

Suunto Zoop

€12,50

Viper

€12,50

Vytec

€12,50

Zender

€12,50

Automaten Mares

Volgens de Mares fabrieksvoorschriften moeten alle Mares ademautomaten jaarlijks of na 100 duikuren door een gecertificeerd Mares technicus geïnspecteerd worden. Iedere 2 jaar of 200 duikuren moet er onderhoud uitgevoerd worden.


Tijdens het onderhoud worden de o-ringen en kritische onderdelen vervangen en wordt de automaat weer volgens de fabrieksspecificaties getest en afgesteld. Hubert-Diving is door Mares gecertificeerd voor het servicen van Mares producten.


De overige automaten van mares die wij servicen zijn: Abyss, DR, Rover, Prestige, Carbon, Cr, Tp, Epos, Xtr, Xl en Akros.

Type

Prijs

52X-22X-15X-MR22

aanvraag

Fusion-Carbon-Abyss

aanvraag

2e trap Overig

aanvraag