Bel ons nu!

Service en onderhoud

Automaten Mares

Volgens de Mares fabrieksvoorschriften moeten alle Mares ademautomaten jaarlijks of na 100 duikuren door een gecertificeerd Mares technicus geïnspecteerd worden. Iedere 2 jaar of 200 duikuren moet er onderhoud uitgevoerd worden.

 

Tijdens het onderhoud worden de o-ringen en kritische onderdelen vervangen en wordt de automaat weer volgens de fabrieksspecificaties getest en afgesteld. Hubert-Diving is door Mares gecertificeerd voor het servicen van Mares producten.

 

De overige automaten van mares die wij servicen zijn: Abyss, DR, Rover, Prestige, Carbon, Cr, Tp, Epos, Xtr, Xl en Akros.

Type

Prijs

52X-22X-15X-MR22

€36,82

Fusion-Carbon-Abyss

€25,59

2e trap Overig

€22,41

Duikflessen

De duikflessen staan onder een hoge druk en daarom zijn er wettelijke eisen gesteld aan het gebruik van duikflessen. In Nederland moeten duikflessen iedere 5 jaar hydrostatisch getest worden.

 

Wanneer de fles deze test goed doorstaat wordt er een nieuw keurmerk ingeslagen. Tussen de keuringen door wordt aangeraden de fles jaarlijks visueel te laten  inspecteren. Bij Hubert-Diving kunnen we uw duikfles keuren, u krijgt gratis een vervangende duikfles mee zodat u geen duik hoeft te missen.

Werkzaamheden

Prijs

Hydrostatische keuring

€46

De- en monteren kraan

€5,-

Voet en netje demonteren

€10,-

Visuele inspectie (Incl. O-ring)

€20,-

Flesnetje

€16,-

Onderhoud kraan (enkel)

€12,50

Duikcomputers

Een goede werking van de duikcomputer begint bij het regelmatig vervangen van de batterijen. Van de meeste Suunto computers hebben we de batterijen en een nieuwe O-ring op voorraad.

Werkzaamheden

Prijs

Suunto Zoop

€12,50

Viper

€12,50

Vytec

€12,50